Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2011-11-25 18:35:00
jaloers verdrietig enz.
hoi ik heb al bijna een jaar een relatie, in het begin waren we leuk onschuldig en heel verliefd.. tot er op een moment hij contact had met 1 van mijn beste vriendinnen en hij dacht dat hij later met haar zou trouwen en in principe soort van vreemd ging.. ik heb het hem vergeven en tijdje wel wat afstand genomen. daarna weer veel met elkaar omgegaan. het ging heel goed totdat ik dacht dat hij over dingen loog.. praate er met hem over praatte er niet over dan ging ht goed tussen ons en dan weer minder. poosje terug heb ik de boel laten klappen en is het evnen uitgeweest, maar nu hebben we weer wat. ik had me voorgenomen me er niet meer door laten leiden en dat ging heel goed. totdat hij veel begon om te gaan met iemand die ik niet vertrouw.. en ik 2 condooms mis en niet weet of dat ze wel in het pakje zaten of niet.ben ik nu een beetje hysterisch..? hat is irritant om zoveel angst en jaloezie en verdenkingen te hebben en ondertussen zoveel van die persoon te houden! i just hope he is always telling me the truth.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2011-11-25 18:35:00
Als je iemand al niet vertrouwd en zelfs condooms gaat tellen is niet een normale zaak. Kortom ik denk dat deze relatie vanzelf wel weer kapot gaat. Omdat jij hem wel weer betrapt op een leugen en na de zoveelste de vertrouwen echt helemaal weg is. Of hij maakt een eind aan omdat hij dat gecontroleer etc. zat is.
(3777) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).