Vragen over Jaloezie in de liefde (Liefde)

Op deze pagine staat een archief van een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


2011-11-21 15:55:00
meer aandacht
onze relatie is nogal ingewikkeld. Wij zijn bijna 12,5 jaar getrouwd en we doen ruim 8 jaar aan partnerruil. Natuurlijk alles in overleg. Nu hebben we voor het eerst een hele goede klik met een stel en we gaan hier ook vriendschappelijk mee om. Nu spreken we vaak af om te daten met zn vieren. Ik heb begin ging dat erg leuk, maar naarmate we afspreken hebben die ander man en ik weinig s&x en mijn en zij altijd. Ook de manier waarop hij s&x heeft met haar lijkt anders. Het lijkt erop dat zij meer aandacht krijgt? Als ik met hem daarover praat ziet hij dat niet zo en komen we niet verder.

Ga naar het onderwerp op deze website »

Antwoorden en reacties
2011-11-21 15:55:00
Partnerruil kan een toegevoegde dimensie zijn aan je relatie. Maar besef ook dat vaak mensen onderling verliefd worden. Er zit een groot gevaar achter het feit van partnerruil want vaak worden
ook de verliefdheishormoon opgewekt. Het kan dus zijn dat zij meer voelt voor hem en alles eraan doet om het te pleasen zodat hij s&xueel afhankelijk van haar wordt en van jou los wrikt.
Of dat hij verliefd wordt op haar en daardoor liever met haar vrijt. Want ook al geven mensen het nooit toe toch vrij je het liefst met iemand waar je het meest voor voelt. De eerste keer gaat het om aantrekingskracht & lust maar daarna spelen de gevoelens een rol. Dit hele proces gaat onbewust.
Zelf vind ik partnerruil zowiezo niks maar als ik er wel voor in was dan was mijn afspraak wel zo van s&x met iemand waar je verder geen contact mee hebt.
(3766) Reactie van een bezoeker van de site!
2011-12-22 22:56:00
Wil je niet verontrusten maar familie van me deed ook aan partnerruil, dit is meer dan 20 jaar goed gegaan. Altijd ook met hetzelfde stel mensen. Het resultaat is nu dat één van de huwelijken is fout gelopen en dat de man van het ene stel en de vrouw van het andere stel nu met elkaar gehuwd zijn. Dus kan je maar één raad geven, maak hele goede afspraken.
(3815) Reactie van een bezoeker van de site!

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).