Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2011-11-21 15:55:00
meer aandacht
onze relatie is nogal ingewikkeld. Wij zijn bijna 12,5 jaar getrouwd en we doen ruim 8 jaar aan partnerruil. Natuurlijk alles in overleg. Nu hebben we voor het eerst een hele goede klik met een stel en we gaan hier ook vriendschappelijk mee om. Nu spreken we vaak af om te daten met zn vieren. Ik heb begin ging dat erg leuk, maar naarmate we afspreken hebben die ander man en ik weinig s&x en mijn en zij altijd. Ook de manier waarop hij s&x heeft met haar lijkt anders. Het lijkt erop dat zij meer aandacht krijgt? Als ik met hem daarover praat ziet hij dat niet zo en komen we niet verder.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2011-11-21 15:55:00
Partnerruil kan een toegevoegde dimensie zijn aan je relatie. Maar besef ook dat vaak mensen onderling verliefd worden. Er zit een groot gevaar achter het feit van partnerruil want vaak worden
ook de verliefdheishormoon opgewekt. Het kan dus zijn dat zij meer voelt voor hem en alles eraan doet om het te pleasen zodat hij s&xueel afhankelijk van haar wordt en van jou los wrikt.
Of dat hij verliefd wordt op haar en daardoor liever met haar vrijt. Want ook al geven mensen het nooit toe toch vrij je het liefst met iemand waar je het meest voor voelt. De eerste keer gaat het om aantrekingskracht & lust maar daarna spelen de gevoelens een rol. Dit hele proces gaat onbewust.
Zelf vind ik partnerruil zowiezo niks maar als ik er wel voor in was dan was mijn afspraak wel zo van s&x met iemand waar je verder geen contact mee hebt.
(3766) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-12-22 22:56:00
Wil je niet verontrusten maar familie van me deed ook aan partnerruil, dit is meer dan 20 jaar goed gegaan. Altijd ook met hetzelfde stel mensen. Het resultaat is nu dat één van de huwelijken is fout gelopen en dat de man van het ene stel en de vrouw van het andere stel nu met elkaar gehuwd zijn. Dus kan je maar één raad geven, maak hele goede afspraken.
(3815) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).