Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2011-11-13 16:28:00
Controleren van mijn partner
Sinds kort heb ik een relatie met een hele lieve jongen. Hij is heel liefdevol en is erg lief voor mij en doet er alles aan om mij een goed gevoel te geven. In het verleden heb ik vaak meegemaakt dat partners mij verlieten voor iemand anders. Daardoor ben ik erg wantrouwig geworden en durf eigenlijk niet zo goed deze liefde te accepteren. Nu heb ik laatst zijn mobiel gecheckt en hij was vergeten zijn emailaccount af te sluiten, waardoor ik zijn mail heb gecheckt. Daardoor weet ik nu wat meer over zijn vorige relatie en ook dat hij nog contact met haar heeft (waar hij heel eerlijk over is geweest). Ik schaam me dat ik hem gecontroleerd heb, vooral omdat hij er alles aan doet om me goed te laten voelen en ik durf het niet te vertellen tegen hem. Hoe kan ik hier het beste mee omgaan, zonder het aan hem te hoeven vertellen?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2011-11-13 16:28:00
Je weet waar je onzekerheid vandaan komt. Maar besef wel dat als je teveel toe geeft aan dit gevoel dat het straks nog tussen jullie relatie in kan gaan staan. Met alle gevolgen van dien! Probeer de liefde te accepteren en niet teveel na te denken aan erge dingen die helemaal niet spelen. Praat over je onzekerheid met je partner en probeer samen een oplossing te zoeken voor dit probleem. Verder denk ik zelf dat je nog niet lang een relatie hebt waardoor de onzekerheid er nog is. Want verloop van tijd wordt de onzekerheid vaak ook minder.
(3756) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn