Partnerkeuze (Liefde)

Op deze pagine staat een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Op deze pagina kunt u ook zelf een antwoord of reactie toevoegen. U kunt de vraag anoniem beantwoorden maar u mag ook een schuilnaam of echte naam gebruiken. Plaatsing van vragen en antwoorden zal na toetsing door de beheerder plaatsvinden. Deze redactionele toetsing is bedoeld om de integriteit van deze vraag en antwoord sectie te bewaken en de kwaliteit van vragen en antwoorden te controleren. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor beledigende, kwetsende of onzinnige reacties. De beheerder behoudt zich het recht voor stijl en taalfouten te corrigeren voor plaatsing en mag te allen tijde naar eigen goeddunken en zonder discussie achteraf, vragen of antwoorden weigeren.


2011-11-01 19:57:00
Moet ik terug gaan naar mijn ex?
Vier maanden geleden ben ik na lang twijfelen weggegaan bij mijn ex. Hij is erg rommelig en erg gierig en daar irriteerde ik me erg aan. Binnen die vier maanden heb ik een relatie gekregen met een gewone vriend, maar dat liep weer stuk. Ook mijn ex is nu opnieuw verliefd geworden. Laatst dachten wij dat we elkaar wel weer konden ontmoeten, we hadden nog steeds contact, belden elkaar als eerste wanneer ons iets dwars zat. We dachten dat we er beide overheen waren. Maar nu voelden we beide weer heel veel liefde voor elkaar, beiden moesten we erg huilen en nu zijn we erg in de war. Onze relatie zat echt goed, alleen we waren te onvolwassen en misschien te veeleisend aan elkaar. Ik twijfel of het goed is om weer terug te gaan. Ik geloof dat de liefde het belangrijkst is. Onze relatie hiervoor duurde vier jaar, er waren wel irritaties, maar dat kwam vooral omdat we elkaar onderdrukten. Nu heb ik geleerd om meer tijd voor mezelf te nemen, daar wordt je beide gelukkiger van. We passen echt heel goed bij elkaar, qua hoe we s&x en relaties zien. het enige is: die twee irritatie puntjes die ik noemde. wat nu?
Antwoorden en reacties
2011-11-01 19:57:00
In een relatie is het geven en nemen. No body is perfect en dus vroeg of laat ontdek je van elkaar de minpunten. Als je om elkaar geeft dan accepteer je van elkaar ook de minpunten. Natuurlijk als je aan iets aan je partner ergert kan je erover praten en hij/zij misschien wat doen aan zijn minpunt. Maar iemand helemaal veranderen is niet goed en werkt niet op een lange termijn. Jij hebt zelfs 2 minpunten. Jullie houden van elkaar en geven om elkaar. Je moet beseffen dat hij heus misschien ietsje minder rommelig of gierig wordt maar na jaren zal zijn ware aard weer naar boven komen. Kortom wil je verder met hem dan moet je die irritatie punten voor lief nemen. Of in het ergste geval naar een relatietherapeut met hem die gespecialiseerd is in zulke situaties. Hij/zij zal vast wel betere tips hebben.
(3741) Reactie van een bezoeker van de site!
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).