Vragen over Jaloezie in de liefde (Liefde)

Op deze pagine staat een archief van een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


2011-10-27 23:14:00
wat is er met mijn ''vriendin''?
jaren geleden ontmoette ik een meid die zich vriendin ging noemen.. Ik was altijd ''haar vriendinnetje''. We hadden zoveel lol.. Net na ik haar leerde kennen , ontmoette ik mijn vriend. Na een intense periode, hebben we pieken en dalen gekend en nu na ongeveer tien jaar staat onze relatie als een paal..
Mijn ''vriendinnetje'' vond me lief en bood me aan om tegen me aan te gaan liggen ? ze vond dat ik verwaarloosd was en dat er te hard met me is omgegaan vroeger. vervolgens dat een zus van haar vriendin lesbisch is en dat haar vriendinnetje wel lesbischen herkent aan hun uiterlijk. Ik legde haar uit dat ik weleens gevoelens had voor een man die getrouwd was en hier niets mee heb gedaan..( als hint dat ik op mannen val..) Vervolgens zei ze dat ze weleens eens gestoord iemand zou kunnen zijn en dat ik daar misschien na jaren achter zou komen ? ook dat ze iemand had ''geslagen met een bijl''? Haar zoontje met ''stoornissen'' ( adhd , odd ? ) begrijpt ze niet en hij zegt me weleens ;; jij bent anders he en knuffelt me plat. Ook noemde hij me vaak mama. Nadat ze hem heeft geslagen en veel te veel uitscheld ben ik boos geworden. Niet in haar gezicht ; wel inwendig. Ze noemt haar kind gek en gestoord. Ik weet niet zo goed wat ik moet, ik heb de vriendschap heel ''bot'' laten stoppen. Omdat ik het bijna eng begon te vinden. Wat kan dit zijn ??

Ga naar het onderwerp op deze website »

Antwoorden en reacties
2011-10-27 23:14:00
Het zou kunnen dat ze jaloers is? Is het een bi misschien? en misschien ook een stoornis heeft .. ze heeft met een bijl geslagen ?? wat erg. Misschien kun je beter je aandacht richten op leukere vriendschappen.
Succes ! groetjes
(3736) Reactie van een bezoeker van de site!
2011-10-28 18:13:00
Ik reageer nog even zelf op dit bericht.
Ik heb het antwoord:
Ze is jaloers en soms geestelijk over haar toeren en in de war!
Gelukkig heb ik het antwoord op de vraag zelf!
de groeten.
(3738) Reactie van een bezoeker van de site!

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).