Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2011-10-27 23:14:00
wat is er met mijn ''vriendin''?
jaren geleden ontmoette ik een meid die zich vriendin ging noemen.. Ik was altijd ''haar vriendinnetje''. We hadden zoveel lol.. Net na ik haar leerde kennen , ontmoette ik mijn vriend. Na een intense periode, hebben we pieken en dalen gekend en nu na ongeveer tien jaar staat onze relatie als een paal.. Mijn ''vriendinnetje'' vond me lief en bood me aan om tegen me aan te gaan liggen ? ze vond dat ik verwaarloosd was en dat er te hard met me is omgegaan vroeger. vervolgens dat een zus van haar vriendin lesbisch is en dat haar vriendinnetje wel lesbischen herkent aan hun uiterlijk. Ik legde haar uit dat ik weleens gevoelens had voor een man die getrouwd was en hier niets mee heb gedaan..( als hint dat ik op mannen val..) Vervolgens zei ze dat ze weleens eens gestoord iemand zou kunnen zijn en dat ik daar misschien na jaren achter zou komen ? ook dat ze iemand had ''geslagen met een bijl''? Haar zoontje met ''stoornissen'' ( adhd , odd ? ) begrijpt ze niet en hij zegt me weleens ;; jij bent anders he en knuffelt me plat. Ook noemde hij me vaak mama. Nadat ze hem heeft geslagen en veel te veel uitscheld ben ik boos geworden. Niet in haar gezicht ; wel inwendig. Ze noemt haar kind gek en gestoord. Ik weet niet zo goed wat ik moet, ik heb de vriendschap heel ''bot'' laten stoppen. Omdat ik het bijna eng begon te vinden. Wat kan dit zijn ??

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2011-10-27 23:14:00
Het zou kunnen dat ze jaloers is? Is het een bi misschien? en misschien ook een stoornis heeft .. ze heeft met een bijl geslagen ?? wat erg. Misschien kun je beter je aandacht richten op leukere vriendschappen.
Succes ! groetjes
(3736) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-10-28 18:13:00
Ik reageer nog even zelf op dit bericht.
Ik heb het antwoord:
Ze is jaloers en soms geestelijk over haar toeren en in de war!
Gelukkig heb ik het antwoord op de vraag zelf!
de groeten.
(3738) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).