Informatierecht kinderen


23 - Echtscheiding info »  -  Informatierecht kinderen »
2008-04-25 12:11:00
Hoe kan ik uit een vechtscheiding komen?
geachte DAMES EN HEREN ik heb een ik lig al drie jaar in een vecht scheiding met mijn ex we zijn nog niet gescheiden maar wonen wel apart omdat hij een andere vrouw heeft hij ging dus vreemd en er is intussen ook al een kind bij van twee jaar maar het gaat om onze kinderen een meisje van zeventien en zoon van elf we hebben op papier een regeling week om week maar ik krijg nu al vier maanden de kinderen niet omdat mijn ex dat niet wil ik zal maar niet proberen om uit te leggen hoeveel verdriet dat geeft want dat is niet te beschrijven kunt u mij helpen s.v.p.
Reageren!

Antwoorden / Answers
2008-04-25 12:11:00
De regeling mee nemen naar een advocaat en die laten vechten nooit zelf doen werkt al niet meer. Je kan indien je echt op voet van oorlog leeft ook aangifte doen van ontrekking van gezag indien je dat hebt,ook nu de regeling op papier meenemen .
Beetje agent maakt wel proces verbaal op , waarna het in een grote lade verdwijnt
Niks ergs je krijgt een kopie en die leg je bij de eerst vernoemde advocaat neer.
Maar als ik jou was zou ik ook is kijken of je kids wel willen .
17 en 11 die van 17 wil mischien zelf niet
(564) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2008-07-08 01:41:00
Bij bijvoorbeeld extreem moeilijk borderlinegedrag, of dat nu door de vader of de moeder gepleegd word, kun je de hulp inroepen van het A.M.K, of een vertrouwensarts raadplegen, probeer altijd je kind te beschermen tegen spanningen, mijn ex stalkt mij en mijn familie, ik heb aangifte gedaan, ik heb mijn zoon van 8 al 1 jaar niet meer gezien of gesproken, de moeder houdt alle contacten tegen. Probeer kalmte te bewaren, vraag advies aan een advocaat in familierecht, leg de ex een rechtmatige dwangsom op bij het niet nakomen van de gemaakte vastgelegde afspraken, een troost: niemand kan de tijd stoppen en kindren gaan altijd hun ouders zoeken!
(1033) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).