Liefde en therapie


03 - Liefde »  -  Liefde en therapie »
2008-11-15 16:11:00
Zwaar gevoel
Ik heb intussen 6 maanden met mijn vriend. Hij is 35, twee kinderen van 5 en 7 en ik ben 20. Nu is het zo dat ik sinds 3 weken een heel onheimelijk geval van binnen heb. Net alsof er een steen op mijn borst rust en ik de hele dag zenuwachtig ben. Ik hou veel van mijn vriend maar ik zit op het moment zo met dat verwarrende gevoel dat ik niet goed weet wat ik er mee aanmoet. Nu is het zo dat ik al heel snel (na 2 maanden al) bij hem ben gaan wonen, sinds 2 weken woon ik weer thuis, ik heb dus ongeveer 3-4 maanden bij hem gewoond. Nu is dat zware gevoel al een stuk minder nu ik weer lekker bij mijn moeder woon. Maar toch voel ik de hele dag door nog een zwaar gevoel. Ik ben bij de dokter geweest en die zegt dat ik er de komende weken achter moet komen of ik samen met hem een toekomst heb of niet, als het gevoel minder wordt terwijl we nog wel iets hebben dan kunnen we samen verder. Als over een tijd het klote gevoel niet weggaat, moet ik accepteren dat we waarschijnlijk geen toekomst hebben. Zo liet hij het overkomen.. Hebben jullie raad voor mij? Hoe kan ik zorgen dat ik van dat gevoel afkom en hoe lang zou dat ongeveer duren? Ik hou echt heel veel van mijn vriend maar we hebben allebei ook heel veel meegemaakt en ik moet er niet aan denken om hem kwijt te raken, maar het gevoel dat ik nu heb wordt niet alleen door hem veroorzaakt maar ook door de ziekte van mijn moeder waardoor ze niet meer alles kan. Hebben jullie aub raad/advies ofzo voor mij? Lizzy

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2008-11-15 16:11:00
Hallo,

Met het zwaar gevoel wil je lichaam je iets vertellen, bv dat je heel goed en eerst en vooral voor jezelf moet zorgen. Lees eens in het boek "De sleutel tot zelfbevrijding - psychologische oorsprong van 1000 ziekten" door Christiane Beerlandt.
Het is allemaal niet zo simpel op sommige dagen, maar door inzicht te krijgen help je jezelf.

Groetjes,
Ann
(1338) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).