Antwoorden / Answer a question

Dutch text Hier kunt u een vraag beantwoorden. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.

English text Here you can answer a question. All questions and responses are reviewed before they are put on the site. When a question or comment is offensive, insulting, patronizing, provocative it will not be posted. Also, the use of websites addresses, email addresses and home addresses can only be used only after consulting the manager of this site, to protect yourself and the readers.


12 - Vriendschap  -  Vriendschap algemeen
Mijn vriendin is verdwenen, wat moet ik doen???
Mijn vriendin was mijn beste maatje, Totdat zij veranderde ze is nu heel arrogant geworden. Ze was zo lief, vriendelijk en vrolijk en nu doet ze ineens alsof ze me niet ziet staan ze had laatst hele erge ruzie met iemand en ineens is dat weer goed we hebben veel over haar geroddeld en ik weet niet hoe het nu verder moet ik denk dat ze al haar roddels op mij schuift en dat ik dan beschuldigt wordt want dat zit wel in haar aard de vriendin die ze vroeger was is uit haar verdwenen en van de hele aardbodem afgegaan ik weet niet meer wat ik moet doen en wat ik moet doen om dit te voorkomen en nu ziet zij me al niet meer staan het wordt al steeds erger ook in de klas dus al iemand mij kan helpen dan graag en als iemand dit ook heeft gehad wil ik graag weten hoe dat was en hoe je dat hebt opgelost dus ALSJEBLIEFT HELP MIJ

Toets hier uw reactie in en druk op verstuur.
Enter youre response and press sendDisclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).