Antwoord pagina

Hier kunt u een vraag beantwoorden. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.


03 - Liefde  -  Verliefdheid
verliefd op de juf van mijn kind en ben ook nog een vrouw
Ik ben een vrouw en heb samen met mijn man 2 kinderen. In het begin vond ik de juf van mijn kind helemaal niet aardig zo erg dat ze me zelfs irriteerde en ik was niet de enige, veel ouders vinden haar niet leuk, afstandelijk en moeilijk te peilen. Maar ik heb haar het afgelopen jaar beter leren kennen. En op een dag zo maar ineens was ik hevig verliefd op haar geworden. Als vrouw zijnde ben ik vaker verliefd op een vrouw geweest. Ik val op een mens en niet op een geslacht. We kunnen goed met elkaar opschieten en mijn kind is helemaal weg van haar. Buiten de schooltijden om hebben we soms ook wel contact. Zij heeft ook een relatie met een man en is gelukkig. Ik hou van mijn man en kinderen, maar ik kan haar niet uit mijn hoofd krijgen. Het gekke is dat het wel wederzijds lijkt te zijn. Ze houdt me altijd in de gaten en probeert constant oogcontact te maken. Ze lacht altijd lief naar me. Ook is ze erg geďnteresseerd in mijn privé leven. Ze heeft gezegd dat ze mijn kind en mij heel lief vindt en geloof me, dat is niks voor haar om te zeggen. Ze was een keer bij ons op bezoek en ik nam haar gezicht in mijn handen en gaf haar een kusje op haar wang. Ze was verlegen en aan het blozen, dat was erg schattig. Het is niet zo dat ik verlang naar een relatie met haar en mijn relatie wil verbreken om haar. Er is iets tussen ons een klik, ik voel me goed en veilig bij haar. Het is niet eens iets lichamelijks het zit dieper. Wel zou ik haar heel graag op haar mooie lieve mond willen kussen. Help wat is dit?

Toets hier uw reactie in en druk op verstuur.


Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).