Antwoord pagina

Hier kunt u een vraag beantwoorden. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.


12 - Vriendschap  -  Vriendschap algemeen
Beste vriendin versus gewone vriendin
Ik heb een hele leuke vriendin die ik super graag mag maar we zitten niet op dezelfde hoogte. Ze beschouwt mij precies niet zo als haar beste vriendin terwijl ik haar wel zie als een super goeie vriendin. Ik moet er mee leren leven dat zij mij gewoon ziet als een gewone vriendin, maar ik kan het niet laten om haar steeds te sturen. Ze antwoordt vaak niet en dan word ik kwaad en denk ik vaak dat ze mijn vriendschap niet waart is. Ik denk eraan om de vriendschap wat te verbreken en kennissen te worden aangezien we elkaar toch nog zullen zien door gemeenschappelijke vrienden. Want enkel gewone vrienden wil ik precies niet. Ik heb haar daar veel te graag voor. Tis missch heel raar wat ik hier vertel maar ik kan er niet goed mee om. Wat moet ik doen? Is dit normaal hoe ik mij voel? hebben er nog mensen zoiets meegemaakt ? dat jullie bevriend willen zijn met iemand die dat precies niet met u wilt?

Toets hier uw reactie in en druk op verstuur.


Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).