Antwoord pagina

Hier kunt u een vraag beantwoorden. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.


23 - Echtscheiding info  -  Informatierecht kinderen
verhuizen met kinderen naar de andere kant van nederland
geachte ,ik ben van om met mijn kinderen naar een andere plaats te verhuizen en wel 200 kilometer verder dan waar hun vader nu woont.....hij is het er niet mee eens ,mijn dochter van 13 wil wel graag mee en mijn zoon hangt er eigelijk een beetje tussen in. wie heeft een goed advies wat ik moet gaan doen? en ik zit met het probleem dat mijn ex zijn vriendin alleen maar negativiteit naar mijn kinderen over brengt,ivm met het verhuizen naar het noorden toe.. heb zij het recht om dat te doen,mijn kinderen worden er erg verdrietig van zij denkt in haar straatje haar eige dochter is elders gaan wonen..wil ze mijn kids eb hebben hun dan recht op hun? bedankt alvast zit er heel erg mee

Toets hier uw reactie in en druk op verstuur.


Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).