Antwoord pagina

Hier kunt u een vraag beantwoorden. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.


23 - Echtscheiding info  -  Informatierecht kinderen
rechten van een bijna -13 jarige met gescheiden ouders
Ik ben een tiener van 12 jaar (13 in juli 2010) en mijn ouders zijn al gescheiden sinds de tweede kleuterklas, bij geen van mijn ouders kan ik objectieve informatie winnen. IK zou graag info krijgen over wanneer ik zelf mag beslissen om niet langer naar mijn vader te gaan (mijn moeder heeft het hoederecht). Elke twee weken is een weekend een mentale marteling en mijn punten worden er niet beter op als ik naar mijn vader ga, dit is mijn laatste kans om meer informatie te krijgen voor ik een notaris of advocaat opzoek die mij alles kan uitleggen Dank bij voorbaat een verschrikkelijk onzekere tiener

Toets hier uw reactie in en druk op verstuur.


Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).