Antwoord pagina

Hier kunt u een vraag beantwoorden. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.


03 - Liefde  -  Foute mannen en vrouwen
Bijna te laat vrouwen zijn foute vrouwen?
Ik ben bij toeval op deze website van Hein Pragt terecht gekomen en ik vind zijn inzicht en kennis erg interessant en ben het vaak met hem eens. Toch schrok ik gisteren want ik las dat onder foute vrouwen onder meer de vrouw valt die op het laatst moment nog een kind wil krijgen en daarvoor een man zou "strikken". Ik denk dat ik schrok omdat ik zelf een bijna te laat vrouw ben. Ik wil misschien nog wel een kind maar heb ook niet meer jaren de tijd om eerst iemand uitgebreid te leren kennen en dan na een aantal jaren samenzijn besluiten tot het beginnen aan een kind. Dus ook ik zal als ik diegene denk te hebben ontmoet snel zwanger moeten worden. Wat is daar fout aan als er geen andere optie is? Vergeet niet dat als je niet snel tot actie over gaat, kinderen krijgen voorbij zal gaan. Het is bovendien helemaal niet leuk om in zo'n situatie te zitten als vrouw dat je biologische klok wegtikt met elk jaar dat je ouder wordt en er een kinderwens is. Ik ken een aantal van die vrouwen en het is niet iets waar je zelf voor kiest; een bijna te laat vrouw zijn. Het is heel verdrietig en wanhopig en je voelt je machteloos. Dus dan maar liever een foute vrouw, dat kan ik me best voorstellen dat vrouwen daarvoor kiezen.

Toets hier uw reactie in en druk op verstuur.


Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).