Antwoorden en reacties

Hier kunt u een vraag beantwoorden of reageren op een vraag of antwoord. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.

03 - Liefde  -  Ervaringen met Internet dating
Hebben jullie ook de ervaring dat kinderen dates afstoten?
Ik merk dat als ik in mijn profiel in een dating site eerlijk zeg dat ik vier kinderen heb en co-ouderschap er bijna geen reactie komt en als ik dit niet vermeld wel, maar dan haken veel mannen al snel af als ze horen dat ik vier kids heb. Ik heb zelfs al een keer een stomme opmerking gehad van, geen wonder dat je nog geen date hebt met zoveel kinderen, of denk je dat je nog wel tijd over hebt voor ons? Ik heb nu weer eerlijk in mijn profiel gezet dat ik kinderen heb om die eikels die alleen een 10 jaar jongere vrouw zonder kinderen uit mijn buurt te houden want daar word je niet vrolijk van. Ergens moet er toch wel een echte vent rondlopen die niet schrikt van een paar (leuke) kids.

Schrijf hier uw reactie in en druk op verstuur.


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).