Antwoord pagina

Hier kunt u een vraag beantwoorden. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.


23 - Echtscheiding info  -  Informatierecht kinderen
Zoon woont bij vader dochter bij moeder.
Mijn zoon wesley 14jr,wil bij zijn vader wonen de verhouding met mijn ex loopt stroef komt nog eens bij dat hij mij en mijn ouders heeft belazert dus het vertrouwen is totaal weg.mijn vraag is dan ook als mijn zoon bij zijn vader wilt wonen (kan hem niet tegen houden doet wel moedersziel veel pijn maar je wilt het beste voor je kind)moet ik wat op papier zetten bijv,omgangsregeling,en dat het eerst een proefperiode gaat kan wel tegen vallen en dat hij altijd welkom is en dat ik op de hoogte wilt worden gehouden betreft;ziekte,therapie etc,of is het beter dat we rond de tafel gaan zitten waar ook de kinderen bij zijn en alles aanhoren en ook kunnen reageren.heb ook nog een dochter die vind het allemaal nog moeilijk, voor haar wil ik dat het niet te snel gaat en dat wesley af en toe wat langer blijft slapen dan kan amanda daar rustig aan wennen.

Toets hier uw reactie in en druk op verstuur.


Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).