Antwoord pagina

Hier kunt u een vraag beantwoorden. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.


03 - Liefde  -  Foute mannen en vrouwen
Weer een foute man?
Beste Hein, ik ben de laatste maanden erg aan de sukkel geraakt in mijn-tweede-relatie. Ik kwam per toeval terecht bij de site van C.Roodvoets en mijn mond zakte open; ik die dacht na jaren van therapie en opnames, eindelijk de juiste weg te bewandelen, ben er weer ingetuind! en weet je wat het rare is? Ik heb er niet eens de paniek en angst en alle emoties die ik 20 jaar geleden had bij ervaren. Eigenlijk ben ik eerder opgelucht, en ik weet in ieder geval dat ik per direct moet stoppen met zoveel tijd en energie in mijn man te investeren, maar alle energie oplopende woede ( tegen mezelf of tegen hem?) Ik weet nu zeker dat hij nooit zal veranderen, en ik moet mijn eigen plan trekken. Weer een echtscheiding? Of kan ik het ook anders oplossen, want hij wil beslist niet in therapie, en ik ben al mijn halve leven in therapie. De vraag is dus concreet: hoe kan ik beginnen met me losmaken van hem in die zin, dat ik niet steeds bezig ben met hem maar mijn eigen welzijn en leven bovenaan kan zetten.

Toets hier uw reactie in en druk op verstuur.


Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).