Antwoord pagina

Hier kunt u een vraag beantwoorden. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.


02 - Man versus Vrouw  -  De verschillen in omgaan met geld, huishouden en opvoeding
Waarom denken vrouwen altijd dat zij het huishouden runnen?
Mijn vrouw en ik hebben 3 kinderen en we werken beiden, ik 36 uur en zij 32 uur. Wanneer ik de optelsom maak ben ik veel meer met onze kinderen bezig en doe ik zeker meer in het huishouden dan mijn vrouw. Toch doet ze het altijd overkomen, zeker naar anderen, alsof zij diegene is die het huishouden runt en dat mijn rol die van haar helpen is. Ik kan me daar dan wel eens over opwinden maar het is me geen ruzie meer waard, ik gun haar het idee dat zij het huishouden runt. Ik heb hier al wel eens met andere mannen over gesproken en die hebben allemaal precies hetzelfde. Waarom doen vrouwen dit terwijl ze eigenlijk beter zouden moeten weten. Groet Henk.

Toets hier uw reactie in en druk op verstuur.


Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).