Antwoord pagina

Hier kunt u een vraag beantwoorden. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.


12 - Vriendschap  -  Vriendschap algemeen
Ik weet het niet
Ik heb iemand ontmoet op mijn werk en we kunnen het goed vinden met elkaar. Altijd even een praatje sms en mailtjes en wij zijn zelfs uitgeweest. Wij zijn beiden single en houden van onze vrijheid maar ik twijfel of er van zijn kant vriendschap is of meer. Bij ons afscheid kreeg ik 3 zoenen en hij trok mij tegen zijn schouder aan. Hij is doodsbang om opgejaagd te worden dus ik neem geen initatief naar hem toe. Maar ik twijfel aan zijn gevoelens, hij wil alles van mij weten kijkt mij diep aan en geeft mij een warm gevoel, iets wat ik niet wil omdat ik geen relatie wil. We hebben veel interesse in dezelfde dingen en ik krijg veel complimenten zoals lief, dus ik twijfel of hij mij als een vriendin ziet. Ik heb hem gezegd dat hij het initatief maar moet nemen voor een afspraak en ik vraag mij af of ik er goed aan heb gedaan dit zo te zeggen. ik heb een vervelende relatie achter de rug dus ik ben bang en hij gaf al aan het rustig aan te willen doen. Ik weet dus niet wat zijn gevoelens zijn en hoe ik daar mee om moet gaan

Toets hier uw reactie in en druk op verstuur.


Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).