Antwoord pagina

Hier kunt u een vraag beantwoorden. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.


03 - Liefde  -  Verliefdheid
ik ben niet verliefd maar toch een relatie
Ik heb ruim een jaar een relatie, woon samen en denk zelfs aan kinderen. Mijn probleem is alleen dat ik niet verliefd ben en ook nooit verliefd ben geweest op mijn partner. Dit probleem blijft door mijn hoofd spoken,zo erg dat ik er niet van kan slapen en ik er dagelijks mee bezig ben. Mijn partner weet dat de gevoelens voor hem ontbreken maar hij vind dat ik zelf een beslissing moet nemen. Ik vraag me dan toch af waarom ik deze relatie ben begonnen en waarom ik het tot zo ver heb laten komen. Ik denk er nu over om de relatie te verbreken omdat ik er zo ongelukkig van wordt. Maar tegelijkertijd twijfel ik omdat ik bang ben dat ik een verkeerde keuze maak. En daarbij komt dat ik 33 ben. Als ik het nu uit maak, kom ik misschien pas veel te laat iemand tegen waar ik wel verliefd op ben. Wie zegt dat ik daar ook een fijne relatie mee op kan bouwen en wanneer komt die baby dan?

Toets hier uw reactie in en druk op verstuur.


Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).