Antwoord pagina

Hier kunt u een vraag beantwoorden. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.


03 - Liefde  -  Foute mannen en vrouwen
Kind van een overspelige man
Ik heb een relatie gehad van meer dan 10 jaar. Het was geen relatie waar we elkaar iets hebben beloofd noch een of andere liefde getuigenis. In het begin was het puur voor de sx, daarna werden we ook vrienden maar beiden wouden niet meer. Het moment dat ik zwanger was, wou hij abortus of ik was hem kwijt. Ik koos voor het laatste, voed mijn kind zelfstandig op. Na 2 jaar elkaar niet gezien of gehoord, is het contact er weer, zelfs sx aan te pas gekomen maar over het kind wordt niet gerept. Nu komt hij erachter dat zijn nichtje en 'ons' dochter samen spelen en verwijt hij me dat ik zieke spelletjes speel. Ik vraag voor een dialoog maar weigert elke communicatie. Zou ik hem gewoon blokkeren of wachten tot hij weer bij zinnen komt?

Toets hier uw reactie in en druk op verstuur.


Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).