Antwoorden / Answer a question

Dutch text Hier kunt u een vraag beantwoorden. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.

English text Here you can answer a question. All questions and responses are reviewed before they are put on the site. When a question or comment is offensive, insulting, patronizing, provocative it will not be posted. Also, the use of websites addresses, email addresses and home addresses can only be used only after consulting the manager of this site, to protect yourself and the readers.


03 - Liefde  -  Jaloezie in de liefde
Ziekelijk jaloers in een relatie
hallo, ik ben een meisje van 18 jaar.. ik heb al een tijde een relatie. Alleen het probleem is dat ik erg onzeker ben omdat me vriend met veel meisjes omgaat.. hij begrijpt totaal niet dat ik jaloers ben.. hij verteld me ook niet veel als hij bijvoorbeeld iets gaat doen met een vriendin verteld hij dit nooit.. daardoor controleer ik alles, zijn smsjes, emails, zijn hyves.. ik weet echt niet meer wat ik moet.. hij rkijgt vaak berichtjes op zijn profiel van andere meisjes en dan heb ik het gevoel dat ie hun leuker vind.. ik weet echt niet wat ik moet, ik denk dat ik hem op deze manier juist kwijtraakt. wat kan ik hieraan doen :( ?? alvast bedankt. xx

Toets hier uw reactie in en druk op verstuur.
Enter youre response and press sendDisclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).