Antwoord pagina

Hier kunt u een vraag beantwoorden. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.


03 - Liefde  -  Borderline en relaties
ik ben moeder van een dochter met persoonlijkheidsstoornis
ik ben moeder van dochter met persoonlijkheidsstoornis, vorig jaar is mijn man overleden en had ik haar hulp echt nodig. Ik ben toen heel boos geworden en heb haar gezegd dat ik haar niet meer wilde zien, in de hoop dat ze eindelijk eens over haar verantwoordelijkheid naar mij toe zou nadenken. dat was een ramp. ze wilde echt niets meer met mij te maken hebben en ik mocht zelf mijn kleinkinderen van 5 en 6 jaar niet meer zien. zij is altijd het middelpunt van mijn leven geweest en als ze na de zwangerschap diep in de problemen zat en zij bijna een jaar in de psychiatrie was opgenomen, hebben ik en mijn partner de twee kleinkinderen in de weekends bijgehouden ondanks onze drukke jobs. Ik heb het gevoel dat ik gebruikt en weggegooid ben Ik hou heel veel van haar en heb al veel verdriet gehad door haar gedrag. Dankbaarheid, empathie en genegenheid kent ze niet. Ze wil me nu weer zien, maar wil vrij zijn en geen verplichtingen naar mij toe hebben. Ik wil ook wel eens een normale dochter-moeder relatie met veel warmte en genegenheid. Haar treft geen schuld, het is altijd de ander zijn fout. ben teneinde raad

Toets hier uw reactie in en druk op verstuur.


Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).