Antwoord pagina

Hier kunt u een vraag beantwoorden. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.


03 - Liefde  -  Liefde en uiterlijk
Wat is aantrekkelijk
Ik werk bij de GGD en wordt geconfronteerd met het gegeven dat steeds meer kinderen op jonge leeftijd aan overwicht lijden. Inmiddels heeft bijna 50% van Nederland last van overgewicht. Dit is hoofdzakelijk te wijten aan de voeding die wij eten. Deze is overdadig vet en bevat teveel suiker en koolhydraten. Het is dus heel logisch dat in een maatschappij waar zoveel dikke mannen en vrouwen rondlopen superslank in jou woorden mager het schoonheidsideaal wordt. Ikzelf vind slank en mager ook veel mooier omdat de meerderheid van Nederland inmiddels veel te dik is. Dat is de reden waarom in Afrika mannen op dikke vrouwen vallen en Italiaanse mannen blonde vrouwen mooi vinden. Dus het afzetten hiertegen heeft geen zin. Ga gezonder leven, eet verantwoordelijker dan hoef je je niet meer af te zetten tegen slankere mensen maar wordt je het zelf ook. De plaatjes in je artikel waarin je vrouwen tegenover elkaar zet en je opmerking plaatst: hoe is het zo gekomen, heb ik je inmiddels antwoord op gegeven. Wat weinig voorrhanden is wordt lekker en mooi gevonden. Slank en mager is zeldzaam, dikke mensen zijn ruim voorhanden. Niet handig dus om dit profiel te verheerlijken. Ik en vele anderen vinden de bovenste rij vrouwen mooier dan de onderste.

Toets hier uw reactie in en druk op verstuur.


Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).