Antwoord pagina

Hier kunt u een vraag beantwoorden. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.


01 - Menswerk  -  Midlifecrisis
Is webcam (lichamelijk intimiteit) overspel?
Mijn man zit in een midlifecrisis. Nu ben ik er achter gekomen dat hij webcam contact heeft met een meisje dat zijn dochter had kunnen zijn. Daarnaast heeft hij een emotionele band met haar opgebouwd door te mailen, chatten en zelfs een echte brief te ontvangen van haar (die hij laat bezorgen op een adres van een vriend). Hij deed dit terwijl ik gewoon thuis was en beneden zat. Na de confrontatie zei hij dat het toch moest kunnen, hij ging toch niet vreemd. Zocht wat spanning, afleiding en hij kon zo goed met haar praten. Ze maakte hem blij en gelukkig. Eerst gaf hij alleen de chat toe maar ik kwam er achter dat er dus ook die webcam sks was. Na die confrontatie werd hij enkel kwaad omdat ik in zijn spullen had gezeten. Alsof dat erger was dan zijn overspel. Het is geen onschuldige chat meer vind ik, ze delen intimiteit (emotioneel als lichamelijk), hij geeft haar opdrachten voor handelingen en zij voert ze uit (sm getint) en ze zegt dat ze van hem houdt. Ondertussen raakt hij mij al een half jaar niet aan, wil niks van me. Het is alsof ik al die jaren (meer dan 20) met een vreemde heb geleeft want het heeft niet alleen met zijn midlife te maken biechte hij nu op. Hij wil al jaren sm, onvervulde verlangens enz.. Het is alsof de grond van onder mijn voeten wegzakte. Ik wil dat hij z'n spullen pakt en vertrekt en heb dat gezegd. Nu begint hij opeens te beseffen wat hij kwijtraakt en vraagt wat hij moet doen, hulp moet zoeken. Dit heb ik vanaf het begin van z'n crisis al gesmeekt of hij dat wilde doen maar toen schold hij me enkel uit. Voor mij is het klaar, er is een grens overschreden van vertrouwen. Had net zo goed met iemand vreemd kunnen gaan hier uit de buurt, ik vind het geen verschil uitmaken of het 1 op 1 online is of in real life. Bedrog, leugens en geheimen zijn het!

Toets hier uw reactie in en druk op verstuur.


Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).