Antwoord pagina

Hier kunt u een vraag beantwoorden. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.


03 - Liefde  -  Foute mannen en vrouwen
moederskind en betweter?
Als ik dit hier zo allemaal lees is hij en een moederskind, al woont hij niet bij haar, hij springt voor haar, en hij is al bijna 45, ze weet dat ook en ze buit dat ook uit, en telkens hebben we daar ruzie over...het is al 2 keer uit geweest, en telkens moest het initiatief van mij komen omdat hij zo enorm koppig is en nergens geen schuld aan heeft, dan komen we bij de betweter...de hele wereld is rot volgens hem, hij leeft dan ook ergens nog in het jaar 1975, kinderen spelen niet meer buiten, mensen staan niet meer buiten met elkaar te kletsen, niemand doet nog iets voor elkaar, de hele wereld gaat vreemd enzovoort, we zien elkaar graag maar het is soms zo moeilijk om met hem te leven, hij blijft ook altijd maar doorzeuren over zijn exen, die altijd maar kuren hadden inc mij, maar zijn eigen aandeel hierin ziet hij niet of wil hij niet zien pfff moeilijk allemaal, soms irriteert hij mij zo erg dat ik denk, waarom kan ik hier niet mee stoppen?

Toets hier uw reactie in en druk op verstuur.


Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).