Antwoord pagina

Hier kunt u een vraag beantwoorden. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.


12 - Vriendschap  -  Vriendschap algemeen
geroddel over onze
ik heb 2 maanden verkering gehad met een jongen, daarna is het uitgegaan, vervolgens kwam hij 2 maanden later weer terug bij me, we hielde allebei nog van elkaar, we hebben een probleem met onze ouders, we mogen allebei geen verkering, hij niet voor zijn 16e ik niet voor mijn 15e, daarom hebben we vanaf die tijd geen verkering meer genomen, maar wel vaak afgesproken met elkaar, ik zie hem nu niet heel vaak, er zijn veel momenten geweest dat het slecht ging en we elkaar soms meer dan 2 weken uit de weg liepen en ontweken, nu gaat het al een tijdje beter maar nog is het niet als vroeger, ik heb nu een andere jongen leren kennen, waar ik veel om ben gaan geven, hij is verliefd op mij, ik niet op hem omdat ik nog steeds op die andere jongen ben, toch voel ik iets voor deze jongen, zelf zie ik hem als mijn broertje omdat ik hem alles vertel altijd bij hem terecht kan en hij heeft altijd een luisterend oor, maar.. tijdens de les spreek ik hem vaak, ik ga ook vaak de les uit, en als ik uit school kom geef ik hem een knuffel en ga naar huis. veel mensen zien ons vaak samen, ik hoor nu regelmatig mensen over ons roddelen, en dan vooral dat wij samen iets zouden hebben, dat vind ik echt niet leuk, en ik voel me ook gelijk een beetje schuldig, ben bang dat als het geroddel nog erger word, dat de jongen waarop ik echt verliefd ben, dat ook hoort en dat het verkeerd loopt of dat hij gaat denken dat ik hem bedrieg, of in de maling neem. of dat hij een keer ziet dat ik die ander jongen een knuffel geef ofzo.. ik wil graag dat het geroddel stopt.. dat alle mensen weten en geloven dat ik niets met deze jongen heb dat hij voor mij een goede vriend is en verder niets... maar hoe moet ik dat doen? want ik wil deze jongen niet laten stikken, ook al ben ik niet verliefd op hem, ik ben degene die hij het meest vertrouwd, en dat wil ik hem vooral niet afnemen, wat moet ik doen?

Toets hier uw reactie in en druk op verstuur.


Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).