Antwoord pagina

Hier kunt u een vraag beantwoorden. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.


23 - Echtscheiding info  -  Informatierecht kinderen
Hoe kan ik uit een vechtscheiding komen?
geachte DAMES EN HEREN ik heb een ik lig al drie jaar in een vecht scheiding met mijn ex we zijn nog niet gescheiden maar wonen wel apart omdat hij een andere vrouw heeft hij ging dus vreemd en er is intussen ook al een kind bij van twee jaar maar het gaat om onze kinderen een meisje van zeventien en zoon van elf we hebben op papier een regeling week om week maar ik krijg nu al vier maanden de kinderen niet omdat mijn ex dat niet wil ik zal maar niet proberen om uit te leggen hoeveel verdriet dat geeft want dat is niet te beschrijven kunt u mij helpen s.v.p.

Toets hier uw reactie in en druk op verstuur.


Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).