Reactie formulier

Via dit formulier kunt u mij een bericht sturen, foutjes en suggesties voor verbeteringen melden of zomaar even een (leuke) reactie achterlaten. Ik vind het leuk om reacties van bezoekers van mijn site te ontvangen, vriendelijke groet, Hein Pragt.
Dit formulier heeft een aantal beveiliging tegen misbruik en spam beveiliging, dit is om uzelf te beschermen en om te zorgen dat dit formulier niet misbruikt kan worden voor andere doeleinden. U dient dan ook onder aan het formulier de letters over te typen die in het vakje erboven staan om te controleren of u een persoon bent en geen spam robot. Ook dienen alle velden correct ingevuld te zijn.Feedback formulier van www.heinpragt.com.
Last update: 11-09-2017

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).