Archief pagina's over communicatie

communicatie en taal Soms zijn bepaalde pagina’s niet meer actueel of worden pagina’s niet meer onderhouden en veel websites verwijderen deze content dan regelmatig. Toch merk ik dat er soms nog steeds belangstelling bestaat voor het onderwerp en plaats ik deze content in een archief deel van deze website. Ook de oude reactie pagina’s vallen hier onder, er kan al lange tijd niet meer gereageerd worden, dit omdat de hoeveelheid werk in spam en nepreacties te groot werd om de serieuze reacties er nog tussenuit te halen. Toch is het fijn voor mensen die ooit gereageerd hebben om antwoorden op hun vragen nog eens terug te kunnen lezen. Let op, deze pagina’s worden niet meer actief bijgewerkt en er kan ook niet meer gereageerd worden. Ik wens u veel leesplezier, vriendelijke groet, Hein Pragt

Communicatie archief pagina's


Boeken over deze onderwerpen

Woordspelingen & Woordgrappen | Taalkwaal Symptomen Het spelen met woorden, dat is wat Vathum het liefst doet. Zijn ervaringen en het dagelijkse leven omzetten in woordgrappen en absurde woordspelingen is zijn ultieme uitlaatklep. 150x ontspannen glimlachen en omdenken, dat is niet niks! Het boekje is vooral leuk voor de momenten dat je er even tussenuit knijpt: het toilet, vakantie of een avondje alleen. De woordspelingen en woordgrappen zijn ook leuk om als cadeau te geven. Een geweldig boekje als u van woordgrappen houdt.
kopen knopLast update: 06-11-2021


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).