Hein Pragt

Heinpragt.com   De gedachtenspinsels en belevenissen van Hein Pragt

Reacties
blij weer wat te lezen op je blog Hein. Pas een tijdje geleden klikte ik eens op "blog".. nog altijd niet goed wetende wat dat nu eigenlijk wel was... en zo ontdekte ik je schrijven over je wedervaren, je wel en wee... en heb zo heel je "blog" gelezen.. en klikte intussen regelmatig eens op dat "woordje" om te zien of je nog wat geschreven had, hoe het je ging. En ik begrijp dat je soms verlangt naar "een lief".. tenslotte ben je nog in de fleur van je leven immers. Maar tegelijkertijd voel ik dat je zeker niet ongelukkig bent nu en ben je nog steeds beter helemaal alleen dan "alleen met zijn twee" en in een ongelukkige relatie. En het klopt helemaal.. eigenlijk zijn we mededader zonder het zelf te beseffen als we in een relatie blijven waar we in onze eigenwaarde gekraakt worden !! Dat besef komt vaak veel te laat en daardoor blijven we vaak hangen in dit soort relaties. Ik spreek ook uit ervaring.. Intussen ben ik al 62 en raar maar waar.. ik heb niet meer het verlangen naar een partner of lief.. waar ik dat vroeger onvoorstelbaar vond dat je zomaar alleen verder zou willen .. K heb wel veel psychische zorgen met en om mijn borderline volwassen dochter... ze is nu net gewongen opgenomen voor 40 dagen , na een paar overdosissen etc.. momenteel beseft ze zelfs dat dit op dit moment voor haar het beste is om tot rust te komen... eerlijk ook een beetje voor mezelf.. te weten dat ze op een veilige plek is.. Morgen is morgen en kan weer heel anders zijn, maar ze is niet alleen en veilig. Ook even wat meer ademruimte voor mijn twee volwassen zonen die zo vaak mijn aandacht moeten missen.. en die ook bezorgd zijn om mijn ademruimte..
Maar het leven gaat zijn gang.. en ondanks alle nare klimaatvoorspellingen moeten we nu vooral genieten van die mooie en vroege prachtige lente die ons deel mag zijn. Fijn weer van jou te horen en veel liefs. celine
#1 Celine op 17-04-2014 17:44 (Beantwoorden)
Reacties
ik vind dit een mooie en oprechte tekst Hein, en ik sluit me dan ook liever aan bij de 'sukkels" dan bij de mensen die uit angst menen te moeten uiten hoe zelfzeker ze wel zijn. dat is geen kritiek.. want zoals je zelf aangeeft, komt dit uiten vaak voor uit angst. liever het glas half vol dan half leeg. groetjes . nattie
#1 nattie op 24-02-2014 23:30 (Beantwoorden)
Reacties
Lieve Hein,
Je bent volgens mij 1 van de weinige mensen die de realiteit beseft en beschrijft en ja Het komt zoals het komt. xxxx
#1 Frances op 09-02-2014 10:13 (Beantwoorden)
Reacties
Geen reacties
Reacties
Geen reacties
Reacties
Geen reacties
Reacties
Beste Hein,

Wat jammer om te lezen dat deze relatie moest eindigen. Ik volg je blogs de laatste tijd omdat je veel schrijft over onderwerpen waar ik me als huwelijkstrainer en mediator mee bezig houdt.

Ik wens je veel succes met het alleen zijn en opnieuw geluk te vinden. Veel plezier met en van Romy en de parkietjes. Hartelijke groet, Jacoline
#1 Jacoline Steegstra (Homepage) op 08-10-2013 17:35 (Beantwoorden)
Goh, wat ontzettend jammer Hein, maar ik denk dat ik door dit blog begrijp waardoor het is geëindigd. Gelukkig niet door ruzie. Toch raar jullie niet meer samen door het dorp te zullen zien lopen....... Kom je gauw weer eens een bakkie troost drinken bij de Heeren?
#2 Anita Lankamp op 28-10-2013 15:25 (Beantwoorden)
Reacties
Uw site is geweldig, dankuwel.
ik was verbaast dat u elk getal zo specifiek kon uitleggen. het heeft me veel verder geholpen.

vriendelijke groet
#1 marie op 19-09-2013 20:46 (Beantwoorden)
Reacties
Geen reacties
Reacties
Geen reacties
Reacties
Geen reacties
Reacties
Geen reacties
Reacties
Geen reacties
Reacties
Regelmatig ga ik naar deze bijzondere site toe om wat inspiratie op te doen.
Ja, druk, druk, ik ken het probleem. Na een drukke werkdag wacht ook nog het huishouden. Toch heb ik besloten om het de laatste tijd wat rustiger aan te doen. Dus uitsluitend dringende zaken aan te pakken, en sommige dingen kunnen wel wachten tot er een geschikt moment voor is.
#1 Jan Bakker op 12-07-2012 19:31 (Beantwoorden)
Dag Hein, na een lange tijd bezocht ik vanmorgen je website waar ik dit blog las. Wat een prachtig verhaal, ik had het nog nooit gehoord of gelezen. Kun je zeggen waar het vandaan komt, uit de bijbel? Ik hoop dat het goed met je/jullie gaat. Groetjes uit Barger-Compascuum.
#2 Karin Brijan op 23-08-2012 10:58 (Beantwoorden)
Reacties
Geen reacties
Reacties
Geen reacties

PAGINA MENU

Zoeken

Weblogbeheer